1.Meubel

Meubel
Meubel
Meubel bestaat uit houtwerk en messing onderdelen. Heeft u kleine beschadiging aan u meubel? Krassen of een stukje uit het meubel? We kunnen dit oplossen bij zowel gefineerde als hoogglans piano’s en vleugels.
Fineer
Pianofabrikanten bedekten vroeger het meubel met gelaagd fineer, vaak gemaakt van mahonie, walnoot, esdoorn, kers of rozenhout. Dit fineer was een essentieel onderdeel van het afwerkingsproces en zo werd de piano of vleugel een prachtig meubelstuk.
Polyesterlak
Vandaag algemeen gebruikt om de spiegelachtige glanzende afwerking te bereiken die zo populair is op de nieuwe piano’s van vandaag. We bieden kleine reparaties aan deze afwerking, maar gespecialiseerde apparatuur is vereist om een fijne kwaliteitsafwerking te bereiken bij grotere reparaties en volledig overspuiten. Door onze jarenlange ervaring in de pianobouw hebben wij betrouwbare partners aan wie wij deze opdrachten toevertrouwen.
Messing onderdelen
De pedalen, wielen en scharnieren van messing worden in een speciaal bad gelegd. Zo wordt oxidatie verwijderd. Daarna worden deze machinaal gepolierd tot nieuwstaat.

Locatie

3500 HASSELT

THONISSENLAAN 34

PARKING: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 46

Contact

INFO@ORCHESTRA.BE

011 22 51 68