6.snaren

Snaren
Snaren vervangen

Een piano of vleugel heeft gemiddeld tussen de 220 -240 snaren. Per toets zijn er 1,2 of 3 snaren gespannen. Pianosnaren zijn gemaakt van getrokken staal. De toenemende vraag naar groter klankvolume resulteerde in de ontwikkeling van het metalen frame met gekruiste snaren. De snaren zijn gemonteerd op het metalen frame.

BASSNAREN
De bassnaren zijn blanke snaren omwikkeld met speciaal koperdraad. Afhankelijk van de dikte en de lengte van deze snaar wordt de diepte van de toon bepaald .Hoe dikker de snaar hoe lager de toon. Heeft u een gesprongen bassnaar? Dan is het zeer belangrijk dat u de originele bassnaar behoudt. Elke piano of vleugel heeft unieke afmetingen betreft deze bassnaren. Voor het vervangen van een volledige set bassnaren voeren wij berekeningen uit die een perfecte match zijn voor uw piano of vleugel.
BLANKE SNAREN
Dit is staaldraad speciaal ontworpen voor piano’s gaande van 0,675 mm en per 0,25mm oplopend tot 2mm. Bovendien worden de snaren korter in lengte, gaande van de lage tot de hoge tonen. De dikte van de snaar verandert in stappen en hoe hoger de toonhoogte van de noot, hoe dunner de snaar. Deze snaren hebben wij steeds in voorraad en kunnen snel vervangen worden.

Locatie

3500 HASSELT

THONISSENLAAN 34

PARKING: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 46

Contact

INFO@ORCHESTRA.BE

011 22 51 68